0
0

Сублімати чана масалу Trek'n Eat

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Trek'n Eat
  • Модель: 30411001
  • Артикул: 114095
  • Доступність: Немає в наявності
378грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Сублімоване блюдо «Чана масалу».

Традиційна індійська страва на основі нуту та пряних спецій. Нут, він же турецький горох, з давніх-давен займає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масалу має пікантний незвичайний смак і чудово втамовує голод. Не містить глютен та продукти тваринного походження.

Німецькі сублімати Trek'n Eat це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, завадіть і зачекайте 10 хвилин, доки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, водних, піших та гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях та багатоденних вело-експедиціях.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності.

Це здорове та натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників – за даної технології вони просто не потрібні.

Технологія сублімації включає 3 етапи:

1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, у яких страви зберігаються 3 роки, незалежно від температури та вологості.

Особливості Trek'n Eat Чана масалу

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• 100% натуральні інгредієнти

• не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• не містить глютен та продукти тваринного походження

• відмінне поєднання ваги та поживності

• мінімальний термін придатності - 3 роки

• витримує нерегулярні температури від -50 до +50 °C

• міцна водостійка упаковка

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT