0грн.
Зробити замовлення- Виробник: Trek'n Eat
- Модель: 33101015
- Артикул: 114110
- Доступність: Немає в наявності
- Огляд товару
- Відгуків (0)
Сублімована високотехнологічна страва «Цільнозернові мюслі з апельсином Peronin» від німецького виробника Trek'n Eat.
Смачний, корисний та поживний сніданок, збагачений необхідними спортсмену вітамінами та мінералами. Це найкращий спосіб розпочати свій outdoor-день, зарядившись енергією, якої вистачить надовго.
До цільнозернових мюслів з полуницею, персиком та апельсином додано високотехнологічне спортивне харчування Peronin. Останній є збалансованим продуктом, що включає білки, жири і вуглеводи, а також вітамінно-мінеральний комплекс. Peronin дуже швидко засвоюється (6-7 хвилин), практично не вимагає зусиль на перетравлення та забезпечує організм майже миттєвою енергією.
Зверніть увагу! Для приготування залийте в пакет холодну або теплу (не більше 60 ° C) воду, перемішайте та зачекайте 10 хвилин.
Маса сухої страви 200 г, готової – 400 г.
Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів та подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин – ні в дорозі, ні під час пригод.
Розфасовані у міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури та вологості. Щоб отримати готову страву, достатньо залити в пакет гарячу воду і почекати 10 хвилин, після чого її можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку, мають малу вагу та довгий термін придатності.
Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.
Технологія сублімаційного сушіння включає 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
3. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, у яких страви зберігаються 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.
Особливості Trek'n Eat Цільнозернові мюслі з Peronin Апельсин:
- приготовлено методом сублімаційного сушіння
- не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
- Peronin засвоюється за 6-7 хвилин і забезпечує організм практично миттєвою енергією.
- містить вітамінно-мінеральний комплекс оптимальний для спортивних навантажень
- мінімальний термін придатності - 3 роки
- витримує нерегулярні температури від -50 до +50 °C
- міцна водостійка упаковка
- просте приготування
- суттєва економія часу та палива, необхідних для приготування їжі у подорожі
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.