0
0

Сублімати цільнозернові мюслі з peronin-апельсин Trek'n Eat

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Trek'n Eat
  • Модель: 33101015
  • Артикул: 114110
  • Доступність: Немає в наявності
292грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Сублімована високотехнологічна страва «Цільнозернові мюслі з апельсином Peronin» від німецького виробника Trek'n Eat.

Смачний, корисний та поживний сніданок, збагачений необхідними спортсмену вітамінами та мінералами. Це найкращий спосіб розпочати свій outdoor-день, зарядившись енергією, якої вистачить надовго.

До цільнозернових мюслів з полуницею, персиком та апельсином додано високотехнологічне спортивне харчування Peronin. Останній є збалансованим продуктом, що включає білки, жири і вуглеводи, а також вітамінно-мінеральний комплекс. Peronin дуже швидко засвоюється (6-7 хвилин), практично не вимагає зусиль на перетравлення та забезпечує організм майже миттєвою енергією.

Зверніть увагу! Для приготування залийте в пакет холодну або теплу (не більше 60 ° C) воду, перемішайте та зачекайте 10 хвилин.

Маса сухої страви 200 г, готової – 400 г.

Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів та подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин – ні в дорозі, ні під час пригод.

Розфасовані у міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури та вологості. Щоб отримати готову страву, достатньо залити в пакет гарячу воду і почекати 10 хвилин, після чого її можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку, мають малу вагу та довгий термін придатності.

Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.

Технологія сублімаційного сушіння включає 3 етапи:

1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, у яких страви зберігаються 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.

Особливості Trek'n Eat Цільнозернові мюслі з Peronin Апельсин:

  • приготовлено методом сублімаційного сушіння
  • не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
  • Peronin засвоюється за 6-7 хвилин і забезпечує організм практично миттєвою енергією.
  • містить вітамінно-мінеральний комплекс оптимальний для спортивних навантажень
  • мінімальний термін придатності - 3 роки
  • витримує нерегулярні температури від -50 до +50 °C
  • міцна водостійка упаковка
  • просте приготування
  • суттєва економія часу та палива, необхідних для приготування їжі у подорожі

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT