0
0

Сублімати паста з лососем та соусом песто Trek'n Eat

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Trek'n Eat
  • Модель: 33303001
  • Артикул: 114123
  • Доступність: Немає в наявності
415грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Сублімована страва «Паста з лососем та соусом песто».

Ця вишукана страва з тонким та гармонійним смаком порадує справжніх гурманів. Ніжні макарони зі шматочками лосося, пластівці мигдалю, свіжа нотка помідорів, ледь вловимий аромат часнику та легкий букет спецій. Однозначно це варто спробувати!

"Паста з лососем і соусом песто" - одна з найпопулярніших страв у лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat.

Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і зачекайте 15 хвилин.

Маса сухої страви 160 г, готової – 680 г.

Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів та подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших та гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях та багатоденних вело-експедиціях.

Розфасовані у міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури та вологості. Щоб отримати готову страву, достатньо залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого її можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку, мають малу вагу та довгий термін придатності.

Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.

Технологія сублімаційного сушіння включає 3 етапи:

1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, у яких страви зберігаються 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.

Особливості Trek'n Eat Паста з лососем та соусом песто:

  • приготовлено методом сублімаційного сушіння
  • 100% натуральні інгредієнти
  • не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
  • відмінне поєднання ваги та поживності
  • мінімальний термін придатності - 3 роки
  • витримує нерегулярні температури від -50 до +50 °C
  • міцна водостійка упаковка
  • просте приготування
  • суттєва економія часу та палива

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT