0
0

Тріска дуба для гарячого копчення Дід Коптенко (1кг)

Продано
Відгуки:
(0)
73грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
Дуб на сьогоднішній день вважається найпопулярнішим деревом для копчення. Тріска з дуба відмінно підходять для копчення м'ясної продукції. Як вибрати потрібну породу для копчення? Універсальною для копчення вважаються породи дерева вільхи і фруктових дерев, так як вони ідеально поєднуються з усіма видами продуктів. Тріска з хвойних порід - зовсім не рекомендовані для застосування, так як у складі є смола, яка при нагріванні випаровується і після чого однозначно надасть продуктам неприємної гіркоти. З такої ж причини не рекомендовано використовувати березову тріску. Тріска з вільхи і дуба в процесі копчення, надає продуктам коричневий або темно-жовтий відтінок. В основному вільха та дуб використовуються для приготування м'яса та сала. При копченні вільхою виділяється найчистіший дим, який надає продуктам неймовірно насичений аромат і смак. Тріска з бука надають продуктам золотистого кольору. Також варто відзначити, що дим з бука дуже слабко впливає на смак продукту, тому його рекомендовано використовувати для сирів, риби та овочів. Для посилення смаку до тріски бука додають тріску вільхи.Щіпа з плодових сортів дерева надають копченим продуктам фруктовий аромат, і знадобиться для копчення м'яса та сиру.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.