0грн.
Зробити замовлення
Популярний
Закінчується
Код товару: 92-1003
Вільха тріска для гарячого копчення птиці, риби, м'яса, сала, фруктів, сирів..
12грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1051_beech
Тріска бука для гарячого копчення (1дм3) – ідеальний варіант для копчення різного виду м'яса, риби та овочів. Основні характеристики: Порода дерева: бук. Фракція тріски: 6-10 мм. Вага: 0,4 кг. Вологість: 15%...
30грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1001
Тріска з бука відмінно підходить для гарячого копчення продуктів..
26грн.
Популярний
Продано
Код товару: 235-1001_beech
Бук вважається одним із найпопулярніших типів дерева для виготовлення тріски. Тріски використовуються багатьма користувача як в індивідуальному, так і масовому виробництві. Саме бук відмінно підходить для копчення м'яса, при цьому дуже надійно працює..
95грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1051_alder
Тріска вільхи для гарячого копчення (1дм3) – ідеальний варіант для копчення різного виду м'яса, риби та овочів. Основні характеристики: Порода дерева: вільха. Фракція тріски: 6-10 мм. Вага: 0,4 кг. Вологість: 15%...
30грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1011
Тирса (стружка) для гарячого копчення птиці, риби, м'яса, сала, фруктів, сирів..
44грн.
Популярний
Продано
Код товару: 235-1001_alder
Вільха відмінно підходить для копчення всіх продуктів, починаючи від м'яса і закінчуючи овочами. Тріска з вільхи виробляють неймовірно густий чистий дим, при цьому після якого не залишається неприємної гіркоти і кислоти на готовому продукті. Як вибра..
95грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1051_aldercherry
Тріска вільхи та черешні для гарячого копчення (1дм3) – ідеальний варіант для копчення різного виду м'яса, риби та овочів. Основні характеристики: Порода дерева: вільха / черешня. Фракція тріски: 6-10 мм. Вага: 0,4 кг...
30грн.
Популярний
Продано
Код товару: 235-1001_oak
Дуб на сьогоднішній день вважається найпопулярнішим деревом для копчення. Тріска з дуба відмінно підходять для копчення м'ясної продукції. Як вибрати потрібну породу для копчення? Універсальною для копчення вважаються породи дерева вільхи і фруктових..
73грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1051_cherries
Тріска черешні для гарячого копчення (1дм3) - ідеальний варіант для копчення різного виду м'яса, риби та овочів. Основні характеристики: Порода дерева: черешня. Фракція тріски: 6-10 мм. Вага: 0,4 кг...
30грн.
Популярний
Продано
Код товару: 235-1001_cherry
Черешня ідеальний матеріал для копчення всіх харчових продуктів і видів м'яса. Тріска з черешні відмінно підходять для копчення птиці, риби, яловичини, свинини та інших типів м'яса, сала фруктів, овочів та навіть сирів. Після копчення черешневими трі..
95грн.
Популярний
Продано
Код товару: 92-1051_apple
Тріска для копчення з яблуні ідеально підходить для приготування риби і м'яса шляхом гарячого копчення, до того ж тріска зручно запакована і її в пакеті достатня кількість. ммВага - 0.4 кгВологість - 15%..
30грн.
Популярний
Продано
Код товару: 235-1001_apple
Яблуня відмінний варіант дерева, що підходить для копчення досить великого ряду продуктів. Трісками з яблуні можна коптити рибу, птицю, овочі, фрукти і навіть сири. Тріска яблуні виробляються важким і тривалим шляхом дроблення стовбура, який в послід..
95грн.