0
0

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat

Продано
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Trek'n Eat
  • Модель: 33411004
  • Артикул: 114183
  • Доступність: Немає в наявності
348грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Сублімоване блюдо «Кіноа по-мексиканськи».

Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних видів їжі стародавніх інків, нарівні з кукурудзою та картоплею. Справжня криниця білка, мінералів і вітамінів, ця унікальна за своїми властивостями культура донині носить назву «Золото інків».

Сублімована страва «Кіноа по-мексиканськи» — маленьке свято гастронома сучасних мандрівників. В міру гостре, ця веганська страва родом Південної Америки, не містить глютен і лактозу, штучні барвники, консерванти та підсилювачі смаку. Яскрава палітра овочів та трохи спецій доповнюють яскраву смакову симфонію. Страва добре насичує, але не викликає почуття тяжкості.

Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і зачекайте 15 хвилин.

Маса сухої страви 180 г, готової – 540 г.

Готові сублімовані страви Trek'n Eat для походів та подорожей створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для поїздок, водних, піших та гірських походів. Стануть справжньою знахідкою в альпіністських сходженнях та багатоденних вело-експедиціях.

Розфасовані у міцні порційні пакети, які не бояться перепадів температури та вологості. Щоб отримати готову страву, достатньо залити в пакет гарячу воду і почекати 15 хвилин, після чого її можна їсти прямо з пакета, без необхідності мити посуд. Сублімати Trek'n Eat - 100% натуральний продукт, не містять консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку, мають малу вагу та довгий термін придатності.

Технологія сублімації зберігає до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів продукту і на сьогоднішній день вважається найдосконалішим методом консервування.

Технологія сублімаційного сушіння включає 3 етапи:

1. Спочатку продукти піддаються шокової заморозки. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап – процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, у яких страви зберігаються 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.

Особливості Trek'n Eat Кіноа з овочами по-мексиканськи:

  • приготовлено методом сублімаційного сушіння
  • 100% натуральні інгредієнти
  • не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
  • відмінне поєднання ваги та поживності
  • мінімальний термін придатності - 3 роки
  • витримує нерегулярні температури від -50 до +50 °C
  • міцна водостійка упаковка
  • просте приготування
  • суттєва економія часу та палива, необхідних для приготування їжі у подорожі
  • не містить лактози
  • не містить глютен
  • 100% веганське

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.