0грн.
Зробити замовлення
Популярний
Продано
- Виробник: Прочие производители
- Модель: 235-1001_apple
- Артикул: 107633
- Доступність: Немає в наявності
95грн.
Знайшли дешевше?
- Огляд товару
- Відгуків (0)
Яблуня відмінний варіант дерева, що підходить для копчення досить великого ряду продуктів. Трісками з яблуні можна коптити рибу, птицю, овочі, фрукти і навіть сири. Тріска яблуні виробляються важким і тривалим шляхом дроблення стовбура, який в послідовності процесу очищається від тирси і пилу, після чого сушиться до необхідної вологості. Як вибрати потрібну породу для копчення? з усіма видами продуктів. Тріска з хвойних порід - зовсім не рекомендовані для застосування, так як у складі є смола, яка при нагріванні випаровується і після чого однозначно надасть продуктам неприємної гіркоти. З такої ж причини не рекомендовано використовувати березову тріску. Тріска з вільхи і дуба в процесі копчення, надає продуктам коричневий або темно-жовтий відтінок. В основному вільха та дуб використовуються для приготування м'яса та сала. При копченні вільхою виділяється найчистіший дим, який надає продуктам неймовірно насичений аромат і смак. Тріска з бука надають продуктам золотистого кольору. Також варто відзначити, що дим з бука дуже слабко впливає на смак продукту, тому його рекомендовано використовувати для сирів, риби та овочів. Для посилення смаку до тріски бука додають тріску вільхи.Щіпа з плодових сортів дерева надають копченим продуктам фруктовий аромат, і знадобиться для копчення м'яса та сиру.
Відгуків (0)
Немає відгуків про цей товар.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.