0
0

Тріска черешні для гарячого копчення Дід Коптенко (1кг)

Продано
Відгуки:
(0)
95грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
Черешня ідеальний матеріал для копчення всіх харчових продуктів і видів м'яса. Тріска з черешні відмінно підходять для копчення птиці, риби, яловичини, свинини та інших типів м'яса, сала фруктів, овочів та навіть сирів. Після копчення черешневими трісками на продуктах не залишається неприємного запаху і післясмаку, при цьому копчений продукт набуває неповторного смаку і аромату. Як вибрати потрібну породу для копчення? види продуктів. Тріска з хвойних порід – зовсім не рекомендовані для застосування, так як у складі є смола, яка при нагріванні випаровується і після чого однозначно надасть продуктам неприємної гіркоти. З такої ж причини не рекомендовано використовувати березову тріску. Тріска з вільхи і дуба в процесі копчення, надає продуктам коричневий або темно-жовтий відтінок. В основному вільха та дуб використовуються для приготування м'яса та сала. При копченні вільхою виділяється найчистіший дим, який надає продуктам неймовірно насичений аромат і смак. Тріска з бука надають продуктам золотистого кольору. Також варто відзначити, що дим з бука дуже слабко впливає на смак продукту, тому його рекомендовано використовувати для сирів, риби та овочів. Для посилення смаку до тріски бука додають тріску вільхи.Щіпа з плодових сортів дерева надають копченим продуктам фруктовий аромат, і знадобиться для копчення м'яса та сиру.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.